Вероника е предпочела да се оттегли от фолк сцената във време, когато все още я искат като изпълнител, съобщи самата тя.

Певицата обеща, че все пак ще прави и пуска нови песни, макар и не така активно, както го е правила преди години. Тя сподели, че е запазила само хубави спомен от 12-те години, през които активно се е занимавала с попфолк, пише signal.bg.

"Не съжалявам за нито една минута" - заяви тя в "Станция Нова" и допълни още: "Сама избрах да не бъда част от това". Кулинарният блог, който е списвала засега остава на втори план.

За новите звезди в жанра Вероника няма задълбочени наблюдения: "Не наблюдавам фолк сцената и това е умишлено. Има добри имена, но старите попфолк изпълнители са тези, които блестят по един по-особен начин на сцената, на мнение е изпълнителката на "Лоша оферта".

"Никога няма да се върне това, което ние преживяхме - било то взаимоотношения, концерти, публика. Когато преди време някой трябваше да пусне песен, всички се вълнуваха, сега вече не е така" - анализира тя.

Певицата, която вече ще се изявява като дизайнер на дамска мода, е категорична: "Никога не ми е било цел да бъда медийна звезда. Човек трябва да се появява в медиите, когато има какво да каже. Ние носим огромна отговорност с всяко излизане на сцената, защото децата ни копират. Много важно е как ще се държиш и какво ще кажеш".



По повод на появилите се спекулации, че съпругът й е причината тя да се откаже от музиката, Вероника пояснява: "Причината да се откажа от фолка, музиката и сцената съм единствено и само аз. Попфолкът, с тази визия, която има в момента, не съм аз. Това е едно от най-хубавите и смислените решения".

Съпругът й я е карал да обмисли добре решението си, подчерта изпълнителката и сподели радостта си от това, че публиката й показва, че е с нея. "Най-хубавото е това, което остава, когато вече не си на сцената - обичта на публиката" - на мнение е певицата.

През годините тя е успяла да създаде истински приятелства с някои от своите колежки и цитира имената на Магда, Димана, Силвия.

Вероника споделя, че едно от нещата, с които се чувства богата, е любовта към съпруга си, която е имала през всички години, откакто са семейство. Тя признава, че не й е било никак лесно да създаде своя собствена модна линия. Няколко месеца се посветила сериозно на това занимание. "Аз съм много щастлива, че намерих точните дами, които да реализират моите идеи" - подчертава тя.