Весела Бонева е млада, талантлива и не по-малко красива. На 16 април тя стана на 23 години. Наскоро младата изпълнителка представи най-новия си сингъл „If you want to touch me".

Веси може да се похвали и с не по-малко безизвестната си сестра - Ваня, която нашумя покрай риалити формата Survivor. За новото й парче, връзката й с композитора Светлин Къслев и за конкуренцията със сестра й Vessy разказа пред Lifestyle.bg:

- Веси, преди време ти се отказа от Евровизия? Къде смяташ, че е слабото място на този конкурс?
- Конкретно за тази година, организаторите трябваше да известят изпълнителите малко по-рано за провеждането на конкурса. За да имат възможност участниците да се подготвят както трябва. Не може да се правят нещата от днес за утре. Голяма сцена като Eвровизия трябва да бъде сериозна изява, а не просто някакво явяване по телевизията.

- Какво е твоето мнение за Поли Генова, която тази година ще ни представя на Евровизия? Добър избор ли е тя?
- Поли е страхотна млада певица, която аз много обичам и уважавам. Радвам се, че тя спечели и я подкрепям напълно. Песента е силна, представянето й също. От сърце й желая успех и съм убедена, че ще се представи прекрасно.

- Наскоро ти се раздели с много шум с продуцентката си Паула Павлова. Какво предизвика отделянето ти от нейната компания и сега на какъв етап са отношенията ви?
- Отворила съм нова страница в музикалната си кариера и сега се самопродуцирам. С Паула не успяхме да се разберем. Много ми е мъчно, че отношенията ни прераснаха в скандали. Разочаровах се, защото тя не оправда моето доверие и допусна множество неизпълнения по договора ни. Не ми беше приятно непрекъснато да се конфронтираме и затова реших, че ще е най-добре, ако продължа пътя си сама.

- Какъв е най-смелият проект, който се върти в главата ти и имаш ли идея за работа с чужд изпълнител?
- Сега реализирам един проект, който се казва Sounds like. Това не е обичайната комбинация вокалист и DJ. Заедно с Dj Kikko, Светлин Къслев (саксофон), и Христо Ганев (перкусии) представяме много вокални изпълнения, изцяло на живо. Смесваме ги с лек хаус ритъм и свирим по клубове вече една година. В момента работим над много авторски песни и имаме идея за голямо лятно турне из България.

- Новият ти сингъл се казва "If you want to touch me" - ти кого мечтаеш да докоснеш?
- Мечтая си да се докосна до Брад Пит, но това няма как да се случи. Затова се оставям изцяло и само на фантазиите си, които могат да ме накарат да се пренеса в един друг свят. Там където мога да бъда, каквато си поискам. Нима не ни се случва на всички да си помечтаем за една друга реалност?

- А кое е най-любимото място от тялото ти, което често позволяваш да докосват?
- Това със сигурност са ръцете ми, може и да ви се струва странно, но е така. Разбира се, имам и по-интимни места, на които обичам да бъда докосвана, но не мисля, че е нужно да ги обявявам на всеослушание. Важното е, че половинката ми ги знае. (композитора Светлин Къслев - б.р. ).

- Ти си от изпълнителите, които не крият личния си живот. Кажи честно как се поддържа връзка с музикант, твой колега? Не си ли омръзвате?
- Може би е тъжно, че го казвам, но е нормално да си омръзваме. По цял ден сме заедно, но с времето се научихме да разграничаваме, до колкото можем, личното от професионалното. Когато работим това е на 100%. За жалост, рядко ни остава време за личен живот.

- Кой кого свали и как стана свалката?
- Аз направих първата стъпка. Той просто си седеше и не знаеше какво решение да вземе. Тогава имахме доста трудни моменти, работехме заедно, той беше приятел на тогавашното ми гадже. Доста комплицирана ситуация. Не беше лесно да се справим, но успяхме да защитим любовта си.

- Как успявате да запазите тръпката помежду си?
- Тръпката е характерна за началото на връзките. След четвъртата или петата година нещата стават по-улегнали и сериозни. Връзката минава на друго ниво и се появяват много по-силни чувства, като обичта, увереността и сигурността. За мен е много важно това, че ние умеем да се забавляваме, когато сме заедно.

- За теб в медиите липсват т.нар. "жълти" новини. Как си обясняваш този факт?
- Най-вероятно, защото не съм от поп фолк бранша и защото няма кой знае колко жълто покрай мен. Аз съм много позитивна, не се карам с никого, имам хубава връзка, опитвам се д се наслаждавам на живота и да правя това, което обичам. Както изглежда, в живота ми няма „хляб" за жълтите медии J.

- Твоята сестра Ваня също е популярно лице. Имало ли е някога съревнование между вас двете?
- Не, ние винаги сме се подкрепяли напълно и сме се учили една от друга. Прекалено сме различни, за да се съревноваваме за нещо. Освен това много се обичаме непрекъснато си помагаме. Прекрасно е да имаш сестра! Не зная какво бих правила без нея!

- И все пак, имало ли е момент, когато си изпитвала нотка завист към сестра си за нейната популярност да речем по времето, когато тя участваше в Survivor или сега, когато води прогнозата за времето по TV7?
- Такива чувства не изпитвам към собствената ми сестра. Радвам се за всички хубави неща, които й се случват сякаш са се случили на мен. Когато тя е тъжна и има проблеми не мога да мирясам, докато не й помогна. Тя се отнася по същия начин с мен.

- През 2006 г. бе избрана за водеща на предаването "Хит минус едно". Замисляла ли си се някога да се занимаваш с медии?
- Честно казано, съм си мислила много. Струва ми се, че все още не е късно да се занимавам и професионално с това. Нещата с музиката и медиите вървят заедно. Нищо не ми пречи да стана и водеща в някое предаване, ако имам добро предложение. Човек трябва да пробва всички неща, които му предоставя живота, за да научи нови неща. Никога не се знае какво ще ти стане интересно.

- Преди време направи еротична фотосесия за FHM. Как реши да се снимаш за това мъжко списание?
- Получих поканата от страна на сп. FHM. Не мислих много дълго, тъй като обичам да се снимам. А и фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова е изключителен професионалист и ме убеди, че снимките ще станат много стилни и няма да има никаква пошлотия.

*Снимка: FHM

- Как реагираха родителите ти и твоя приятел тогава?
- Те знаят много добре, че съм човек на изкуството, който обича да импровизира и експериментира. Както и очаквах - подкрепиха ме напълно. Нито родителите ми, нито приятелят ми ме ограничават в каквото и да било.

- Би ли се разголила отново?
- Не мога да отговоря категорично. Стилните сесии ми допадат. Не виждам нищо лошо в едно красиво голо тяло, показано по красив начин. Но зависи също от повода за разголването, а и не зная как ще се промени живота ми, може пък да стигна до такъв етап от живота ми, в който да считам за неприемливи подобен тип снимки. Ще видим.

- Какво е мнението ти за порноклипчетата на родните ни звезди? Това реклама или антиреклама е?
- Според мен това не е никаква реклама. Не мога да си представя как се чувстват всички тези публични лица, след като ги има навсякъде в интернет и то точно по този начин. Не мога да допусна, че това носи позитиви за тях. Даже ми се струва унизително.

- Ти самата имаш ли такива домашни кадри?
- Не.

- За съжаление, в България, за да бъдеш известен трябва да бъдеш скандален. Ти обмисляла ли си скандал, с който можеш да вирееш добре в родната музикална сцена?
- Скандалите са ми неприятни, а и не мисля, че това е начина да станеш интересен на някого. Струва ми се, е на хората им е писнало от глупости и клюки, които непрекъснато циркулират из общественото пространство. Животът непрекъснато ни изправя пред някакви трудности и ми се струва, че е много по-добре да се говори за хубавите неща, а не да се измислят факти, които да скандализират останалите.

Вижте видео: