От известно време в световен мащаб се наблюдава тенденция, според която родителите се стараят да организират много оригинални партита за рождените дни на наследниците си.

Тази тенденция вече осезаемо се налага и у нас, като футболното семейство - Елин Топузаков и очарователната му съпруга Весела Тотева, са сред звездните родители в България, които нагледно демонстрираха какво се нарича класно детско парти.

Синът им Виктор стана на 3 годинки, а рожденият ден се състоя в Един от най-утвърдените детски центрове - "Тринити", където наред с малките приятелчета на Вико, празнуваха и приятелите на родителите му. Веси освен поздравления за личния празник, обра комлименти и за стайлинга си, който бе нейно дело - стилна рокля от последната й колекция.



Дизайнерката бе избрала също така и темата на декорацията за рождения ден да бъде с акцент - любимия заек на Вико от Baby TV. Именно това е и специфичното в тази детска парти тенденция - украсата, която е обособена в така наречен Candy Bar.



Рожденикът получи много подаръци от малките си гости, с които часове наред играха в бутиковия център, в който преди няколко месеца Никол Божинова засне първата си професионална фотосесия.