Дизайнерката Весела Топузакова и футболистът Елин Топузаков са били като котка и мишка.

Преди да заживеят заедно, те се гонили в продължение на 2 години. "Запознахме се преди 10 години. Тя водеше авторско предаване, веднъж бях неин гост. Разменихме си телефонните номера и впоследствие нещата се случиха", каза ритнитопковецът в интервю за предаването "Нека говорят с Росен Петров".

"Елин беше ухажван от много жени. Тогава ту се събирахме, ту се разделяхме. Имаше гонитба, която продължи 2 години. Когато заживяхме заедно, нещата се промениха. Каза ми да прекратя всякакви взаимоотношения с хора, които биха ме притеснили в бъдеще", сподели Весела.

Футболистът похвали жена си, че е перфектна домакиня и подчерта, че готви доста добре. Блондинката с усмивка каза, че е по-разхвърлена от мъжа си. "Елин е много подреден, аз съм по-разхвърлена. Имам много дрехи и понякога дори ми помага да ги подредя."

Двойката засега планира да остане в България. Тя има желание да разшири бизнеса си, а той иска да се ориентира към треньорска дейност. И двамата бяха категорични, че искат дете. Ако е момче, ще рита в "Левски", а ако е момиче ще отиде в отбора на Илиана Раева.



Снимка: Булфото