Една от най-обсъжданите теми в Къщата на Big Brother Family е изгоненото семейство Генчеви. Траурният агент Веселин Кузмов и комарджията Павлин Чипев се усамотиха в една от спалните, където гологлавият Брадър се отдаде на размисли за бившите Съквартиранти.

„Голям маймун беше Антоний. Иначе имаше така, адекватно мислене, мама му стара. Много ми харесваше как мисли, обаче от време на време не ме кефеше. Тука като се развика на Цурата последната вечер... Ама и тя мазохист, тя си го търсеше“, разсъждаваше Веско.

Траурният агент заяви и че никак не му е харесала новата визия на Генчева. „Седя и гледам тая Цура и си викам: „Горката Цура! Напомпиха й муцуната, направиха я като прасе в муцуната! Тя си имаше голяма уста, те й я направиха още по-голяма, тука я подуха все едно идва от боксов мач“, сподели той с Павлин.

„И влиза тука Цурата, Елито я води – в първия момент не можах да я позная, щото тя грозничка такава и кв'о да й гледам, не можах да видя някаква разлика, само прическата! Елито вика: „Виж Цурето колко красива са я направили“. Гледам, гледам да видя нещо - не мога да видя нищо, чак после като излязох навънка казаха – ботокси, мотокси...“, призна той пред етрополеца, който остана безмълвен.

изтоник: bliasak.bg