В дните на трескава подготовка за традиционния си коледен концерт, Веселин Маринов отдели време за среща със зрителите на “Бащино огнище“.

“Декември за мен винаги е специален, защото тогава са празниците, които най-много обичам. Тази вълшебна седмица между Бъдни вечер и Нова година е времето, когато аз ставам като дете, а всички останали хора са такива, каквито ми се иска да бъдат през цялата година – усмихнати, добронамерени. Сещат се за изконни неща като родители, семейство, огнище, топлина...Това са най-хубавите дни от годината. Затова съм много активен, имам много Коледни концерти из страната и обикновено такъв в зала 1 на НДК, какъвто ми предстои и сега“, с усмивка споделя певецът.

Заедно с Коледните концерти, през декември Веселин Маринов ще застане на снимачната площадка за снимките на най-скъпия клип, в досегашната си творческа дейност. Той ще е на песента “Сняг“, и ще има своята телевизионна премиера през януари 2016 година.
За всички, които с вълнение очакват Коледния концерт в зала 1 на НДК Веселин Маринов открива само малка част от акцентите в него:

“Това ще е моят 19 концерт в тази зала и седми Коледен. Сцената ще е превърната в един хол от нашия дом с камина и уют. Ще се постарая да направя така, че очите на всички, който дойдат да заблестят с онова начало на празниците, което може само да се усети в тези дни. Ще има много изненади, нещо което по-рядко се случва при мен. Ще имам гости, с които ще пея и то в жанр, различен от моят. Зрителите ще ме видят в светлина, почти непозната до сега. Заедно с това ще затвърдя и всичко онова, което се надявам, че очакват моите почитатели от тази еуфория, с която идват в концертната зала.

В “Бащино огнище“ певецът споделя за първи път и за още едно голямо събитие в неговата творческа дейност – 35 години на Музикалната сцена, което ще отбележи през 2016 година.

“Бих искал да разкрия пред зрителите, че на 30 ноември догодина, концерта на Веселин Маринов ще бъде в зала Арена Армеец. Подписахме договора. На 2-ри декември 2016-та се навършват точно 35 години от моя творчески дебют и предизвикателството да направя концерт в тази зала е много голямо. Този концерт ще е с огромен оркестър, с голяма вокална група, балети, визуални ефекти и всичко, което е необходимо за да стане едно грандиозно шоу“, споделя певецът.

Източник и сн.: Planeta.tv