В дните от 4 до 6 септември в Полски Тръмбеш ще се състои конкурсът за млади изпълнители “Полските щурчета”, организиран от Веселин Маринов.

Това е първи по рода си подобен формат, който се организира в родния град на обичания изпълнител.

“Това е моя дългогодишна мечта – да направя нещо за моя роден град. Аз съм почетен гражданин на Полски Тръмбеш и винаги ме влече натам. Миграцията от града е голяма, но все още има млади хора, семейства, които обичат хубавата песен. Иcкaм кoнкypcът дa e визитнaтa кapтичкa нa Пoлcки Tpъмбeш”, откровено признава Веселин Маринов.

Участниците в “Полските щурцета” ще се състезават в 4 възрастови групи- от деца на 5 години до младежи на 18, които ще бъдат оценявани от изключително сериозно и професионално жури с председател Мими Иванова и членове Рaзвигop Пoпoв, Плaмeн Вeлинoв, Кpacимиp Гюлмeзoв и Свeтocлaв Лoбoшки.

“Доволен съм, че срещнах пълна подкрепа от кмета Георги Чакъров и от общинския съвет, помогнаха и доста фирми. Така успяхме да направим сериозна организация, да има професионално жури, изобщо конкурсът да придобие като замисъл един завършен вид. Трябва подобни събития да се организират сериозно и професионално. В крайна сметка аз заставам с името си зад всичко това”, откровен е певецът в свое интервю за www.jivotatdnes.bg.

Телевизия “Планета” ще бъде медиен партньор на конкурса “Полските щурчета” и ще отрази най-интересните моменти от него.

Източник: planeta.tv