Наскоро пресата гръмна с новината, че легендарният Веселин Маринов е наддал невероятните 15 килограма само за четири седмици и е навлязъл в сериозна фаза на затлъстяване.

Както се и очакваше, това породи огромен отлив в чувствата на публиката и го принуди да започне зверска диета за отслабване.

Като основна причина бе посочена любовната мъка, която докарала тежка депресия и демотивация на Веско.

След развода с невярната Цветанка певецът така и не можа да си намери нова жена, въпреки десетките опити да завладее сърцето на подходяща за положението и годините му дама.

Вследствие на недоразуменията, той го ударил право през просото, започнал да си угажда на масата и напълно спрял да тренира своя любим футбол.

Месец по – късно, изпълнителят категорично отрече слуховете и заяви, че никога не му се е налагало да отслабва, а още по – малко да мисли за отслабване. Както обикновено е в добра кондиция и се храни здравословно, дори и когато е на турне.

„Не ми се налага да спазвам диета за отслабване, защото винаги се храня умерено и в менюто ми има само здравословни деликатеси. Това е така дори и по време на турне, когато имам концерти всяка вечер. Нищо не е в състояние да ме накара да ям отровите, с които се опитват да ни примамят отвсякъде”, заяви певецът.