"Изпотих се! Целият съм в пот!",  възкликна Веселин Маринов директно в ефир и забърса чело, по което се стичаха струйки вода.

Той беше дошъл в залата, за да гледа на живо как го имитира Стефан Рядков и как ще изпее “Горчиво вино”.

Гримьорите се бяха постарали до такава степен, че двамата бяха като истински близнаци. Рядков изпя брилятно “Горчиво вино”, а след това продължи с “За теб, Българийо”, като вдигна цялата зала на крака и тя развя български знамена.

В началото Маринов се забавляваше искрено и се усмихваше, но после в очите му се появиха сълзи от вълнение. Двойникът му дойде до него и му даде микрофона да изпеят задено припева.

"Не мога! Толкова е хубаво предаването, толкова съм развълнуван, че целият се изпотих", призна си певецът, а камерата улавяше мокрото му лице.

Той дори не се смути, че затвърждава прякора си Веско Потното и искрено се обливаше в телесни течности, за да покаже съпричастност и благодарност към шоуто, което е включило  и негова песен.

Песента пък вдигна залата на крака и публиката запя заедно с изпълнителите. Това е единственото риалити в момента, което показва само майсторството да имитираш и в него никой не се развежда, на никого животът ме не се вее като прани гащи на показ и най-важното – никой още не е забременял.