Щедър дар е направил Веселин Маринов на единствената си наследница Йоана. Трубадурът от Полски Тръмбеш зарадвал 26-годишната си дъщеря с апартамент в нова кооперация в центъра на столицата, пише ,,Всеки ден".

Подаръкът е по повод сватбата на Йоана, която в началото на юли каза ,,Да" на съпруга си Станимир. Веско се забавил с връчването на ключовете, защото искал да избере най-подходящия имот за младоженците. В момента дамата млади живеят в дома на Станимир в престижен столичен квартал, но тъстът държал да се отчете с огромния дар.

За баровския имот Маринов е броил близо 200 бона. Той имал високи изисквания и наел една от най-добрите брокерки в София, за да е сигурен, че ще подари хубав апартамент на семейството.

Певецът винаги е споделял, че изключително много се гордее с дъщеря си и би направил всичко за нея. ,,Йоана му е слабост. Каквото и да става, двамата винаги си дават подкрепа в трудни моменти. Тя е единствената жена, която е неотлъчно до него, и той знае, че няма да го предаде", коментират приближени до Веско.

На първо време Йоана и Станимир нямало да напускат сегашното си семейно жилище. Те смятали да се пренесат в по-големия дом едва когато се сдобият с наследник. Двамата планирали през пролетта да започнат да обзавеждат имота, който сега е само на мазилка и няма плочки и паркет, а стените са сиви. Имотът се води на името на наследницата на трубадура. "Веско много иска да стане дядо и се надява сега младите да се забързат с ,,правенето" на наследник", разкри приятел на Маринов.