В новия брой на “Автограф” гостува Веселин Маринов. Певецът разказва за трепетите и вълненията около предстоящия му Коледен концерт, който ще се състои на 9 декември в зала 1 на НДК. Най-големите притеснения на Веско около едно такова мащабно събитие се свеждат до това всички да си свършат работата, защото са ангажирани много хора, за да стане всичко както трябва.

“Не ми тежи организацията, защото вече се научих. Имам екип от хора, от които всеки си знае работата. Винаги има проблеми, които трябва да се преборят и за това се изисква време. Най-важна е публиката, оттам нататък другото се постига”, споделя певецът.

В “Автограф” Веско разкрива какви песни ще прозвучат на предстоящия концерт, деветнайсти по ред в зала 1на НДК. Разбира се няма да бъдат представени само коледни песни, защото според него ще натежат. Казва, че е избрал няколко от онези негови популярни мелодии, на които им отива да бъдат изпълнени на Коледен концерт, които не са коледни, но носят заряда и настроението на празника.

“Например песента “Сняг”, която никой не я знае, освен онези, които имат албума “Островът на любовта”. Тя ще участва в този концерт, тъй като страшно много се харесва. Когато излезе и клипът през януари съм убеден, че ще има един от най-големите успехи на моя песен през годините. Пях я и на лятното турне, когато хората се пукаха от жега и пак имаше най-големия успех от концерта. Тази година ще има изненади, нещо, което досега не съм показвал. Ще имам гост-изпълнители, с които ще пея и с които ще разнообразим малко повече този концерт. Много нехарактерно за мен и много различно”, споделя Веско.



С 34 години професионална дейност зад гърба си, поне в професионалния си живот певецът може да се похвали, че знае какво може, до къде трябва да спре, колко да иска и колко струва. Изградил е вече такъв репертоар от шлагерни песни, които се знаят от много хора, което освен че е нещо много хубаво, го задължава да бъде още по-отговорен.

“Проблемите са ми в личния живот. Там закъсаха нещата, ако може така да се каже”, признава Веско пред водещата Галя Димитрова.

“Аз съм много щастлив с дъщеря ми, с родителите ми. Но около любовта нещата винаги са се лъкатушили. Вече разбирам защо е така. Защото не винаги съм си гонил мечтите и защото съм много зает. С Йоана имаме много сериозна връзка. Всяка Божа сутрин между 8ч и 8.30ч, когато тя пътува за работа, си говорим по телефона, а в неделя винаги обядваме заедно. Тя е първият човек, който слуша всяка една моя песен, след хората от екипа. Винаги карам колата през това време, а тя гледа през прозореца на една страна навън, мълчи и слуша песента. После й я пускам втори път и тогава дава мнение. Тя е моят съветник”, споделя още изпълнителят в “Автограф”.

Източник и сн.: planeta.tv