Веселин Маринов ще представи новия си албум “Островът на любовта” с грандиозно и много различно шоу на 25 ноември 2014 г. в зала 1 на НДК.

Албумът е 26-ти в дискографията на изпълнителя и включва 13 песни, изпълнени с много любов и чувственост.

”Островът на любовта” излезе на музикалния пазар през март 2014 г., след което последва концертно турне в 40 града на България. В анонса за албума Веселин Маринов се обръща към своята публика с думите:

“Казват, че в изкуството има магия, значи и в музиката има. Затова ми се иска тези 13 песни да успеят да се превърнат във вашия вълшебен щит срещу обезверяването, което животът ни налага и да ви покрият с онзи защитен воал, който да съхрани надеждите, че тази Любов я има и че за всеки от нас съществува такъв остров, където всичко е топло, красиво и цветно, защото там нашите мечти са реалност, там чувствата ни са споделени, там е онази голяма и истинска Любов, която ни чака!”.

През октомври и ноември Веселин Маринов продължава представянето на албума “Островът на любовта” в още градове на страната. Парелелно с това ще клипира две от песните, които зрителите в концертните зали на България това лято най-силно аплодираха - “Лятна жълта рокля” и “Сняг”, пише signal.bg.