В навечерието сме на един от най-хубавите християнски празници, Възкресение Христово.

В тези светли дни Веселин Маринов е специален гост на Великденски концерт в Дома на културата в Гълъбово на 12 април.

Този музикален празник предшества началото на пролетното турне на изпълнителя, където ще представи песните от “Представи си...”. Изпълнителят вече анонсира появата на своя 28 албум, който ще бъде факт на музикалния пазар в дните около Великден.

Първите дати от турнето вече са ясни, а началото ще бъде сложено на 24 април в Дряново. Останалите три концерта през април ще бъдат в три поредни дни в градовете Севлиево, Червен бряг и Правец, съответно 25 - 27 април.

Почитателите на Веселин Маринов вече познават три от новите песни, включени в “Представи си...”. Това беше специалната изненада на изпълнителя към многобройните му почитатели. Идеята на изпълнителя да представя всяка седмица по една нова песен в официалната си страница във Facebook до появата на албума истински допадна на неговите последователи.

“Моето момиче”, “Гълъбе мой” и “Жената на живота ми” са трите заглавия, които вече направиха своя дебют в музикалното пространство.

За водеща песен в “Представи си...” Веселин Маринов е избрал “Жената на живота му”, която вече е звучала по време на концерти и е обичана от публиката.