Веселин Маринов споделя богатата си творческа програма за 2016-а, в която отбелязва 35 години на сцената. В началото на март на музикалния пазар излезе юбилейният му албум “Златни хитове”, включващ 38 шлагера любими любовни балади и 14 видеоклипа. Към албума има и книжка със снимки на певеца, свързани с любими хора и моменти от творческия му път.

В края на март с огромен успех започна и голямото турне на Веселин Маринов, с което ще обиколи цялата страна до края на лятото.

“Пътуваме с жив оркестър. С много голяма танцова формация излизам на сцената. Огромен Led екран пресъздава всичко онова, което разказвам на хората в картина. Получава се един незабравим контакт между мен и публиката” -споделя той в “Бащино огнище”.

Извън изключително натоварената си програма, Веселин Маринов ще си даде и малко време за презареждане.

“Много обичам планините на Австрия – Тирол. Работил съм пет години в тази част на Европа и оттогава ми остана любовта към тази страна. Позволявах си преди години, когато бях женен, по-често да ходя там. Сега като съм сам работата повече ме улисва. Въпреки това съм планирал да отида в Австрия, една седмица след лятното турне”.

Великденските празници по традиция Веско ще сподели с родителите си.

“Седмицата от Цветница до Великден, както и от Бъдни вечер до Нова година – това са най-великите дни през цялата година. Виждаш хората колко стават по-ралични. Особено пролетта, когато жените се обличат по-цветно... Надявам се родителите ми да са здрави и да ме посрещат на тези празници още дълги години!” - обяснява той.

На 2 декември, преди 35 години е бил първият голям концерт на Веселин Маринов на професионалната сцена, а юбилейният концерт на певеца ще бъде в зала Арена Армеец на 30 ноември.

“Ще имам щастието да бъда в тази емблематична за всеки концертиращ артист зала. Надявам се да стане един уникален концерт и да оставя такава следа и за моята биография някой ден, че съм направил такъв спектакъл” - подчертава Маринов.

Източник: signal.bg, сн. Фейсбук