Въпреки поверието, че подарък не се взима обратно, Веселин Маринов безцеремонно си поискал всички подаръци, които направил през годините на бившата си съпруга Цветанка.

Известен със своята пословична стиснатост, той решил, че инвестициите му са били напразни и не дават плодове, затова си ги прибрал.

Не е ясно какво ще прави с бижутата, но лъскавият черен джип веднага му влязъл в работа.

Той сменя колите и от време на време лети из София с бившия подарък на Цветанка, който направи за рождения й ден. Маринов бил много обиден на жена си, че му е била шута и всячески иска да си върне всичко, което й е дал.

Заради нея той се разведе, но явно на дамата й писна да бъде съпруга на певец и си намери по-приятен мъж, който по нейни думи бил змей в леглото, пишат от skandalno.net

Веско бил потресен и че палатът, който строи в Правец с басейн и джакузи за Цветанка, ще си остане празен. Той до такава степен бил потресен, че от година не ходил да наглежда как върви строежът.

Опитите му да завърже нова връзка и да открие нова любов, засега завършват с пълно фиаско. Наскоро даже споделил с приятели, че никога няма да намери жена, която да се влюби в него.