Веселин Маринов призна, че тази година за първи път не е снимал клипове. „За съжаление няма да мога да предложа на зрителите нов видеоклип, както обичам да правя по това време от годината. Но тази година имах много неприятности от личен характер. Загубих важни хора от живота си и това повлия и върху реализацията на видеоклиповете ми. За първа година тази есен не снимах клипове”, призна бардът пред телевизия „Планета”.

Припомняме, че певецът загуби баща си Стефан и своя ментор в музиката-композитора Тончо Русев в една седмица през април. Маринов продължава всеотдайно да се грижи за болната си майка и често пътува до родния Полски Тръмбеш. Певецът с радост споделя пред водещата Галя Димитрова, че билетите за концерта на 3 декември вече са продадени и това се е случило само за две седмици, след влизането им в продажба.


“От една страна това беше много важно за мен като знак, че моите вечни вълнения, дали ще се напълни залата, са напразни и че онова, което съм посял през всичките тези години, си е струвало. Но от друга страна смятам, че направих голяма грешка, като не запазих две дати за Зала 1. Има много желаещи, а местата не стигат. Звънят ми хора от чужбина, които са си купили самолетни билети, а се оказва, че няма да имат билети за моя концерт, като не са очаквали, че толкова бързо ще се разграбят. Хубави неща са това. Малко ме е яд, защото можеше да се случи така, че повече хора да са доволни и да се докоснат до тази Коледна приказка.”