Веселин Плачков крие хранително разстройство, видяха зрителите на „Смени жената”. Дамата, която смени Мариана Попова в дома на артистичната двойка, бе изумена, че актьорът нито закусва, нито обядва, нито вечеря. Дъщерята на Попова потвърди страховете й като разказа, че най-известният екранен Левски си ляга гладен, когато е уморен. Явно хранителното разстройство не е тайна и за семейството на Плачков, понеже камерата показа и майка му, която живее в Плевен.

Докато тя хапваше сладко-сладко супа и второ в ресторант в града, любимият на Мариана Попова предпочете да потича в парка и едва след това седна на масата. Майка му през цялото време го убеждаваше да обръща по-голямо внимание на храненето си, но очевидно то е болна тема на Плачков.

Той не искаше да говори за липсата на апетит въобще и омаловажаваше проблема. На финала на предаването темата бе подмината и от Мариана Попова, въпреки че фигурираше в правилата, които остави в наследство нейната заместничка в къщата и по правилата на "Смени жената" двамата трябваше да я обсъдят на всеослушание.