Най-популярният клубен тандем у нас – Веси Бонева и Светлин Къслев, които през миналата година прекараха невероятно лято в Сен Тропе, отново ще разтърсят курортното селище.

Тази година обиколката им ще започне от Париж, където заедно с други музиканти ще превземат нощните клубове, а след това ще открият пролетно-летния сезон в едно от топ заведенията на френската Ривиера „Le Quai“.

Сред популярните личности, които са посещавали култовото заведение по време на миналогодишното участие на Веси Бонева и Светлин Къслев са Парис Хилтън, Силвестър Сталоун, Лео ди Каприо, Антонио Бандерас, Роналдо и американският хип хоп и ар ен би изпълнител и актьор Ейкън. Български знаменитости, сред които Стефка Костадинова, Ирен Онтева и сем. Арабаджиеви също са споделяли горещи летни моменти в морския курорт.

Клубното турне на звездния тандем започва от 15-ти март и ще продължи до 5-ти април, а след кратко прекъсване изпълнителите ще се завърнат отново в Сен Тропе, за да открият и още един от диамантите на френската Ривиера - L'opera.