Веси Бонева ще вземе участие в мащабен благотворителен концерт под надслов „Ние обичаме България“, който ще се проведе на 31-ви май в Арена Армеец.

Събитието ще даде старт на дългосрочна кампания, която всяка година ще подкрепя по един от 100-те национални туристически обекта, които се нуждаят от поддръжка и реставрация. Тази година финансова помощ ще бъде предоставена на един от най-значимите български символи – Паметника на свободата на връх Шипка.

На голямата сцената Веси Бонева ще представи „Родината“ - пореден проект, който носи посланието да запазим природното богатство на България и да почитаме великата история на страната ни.

„Това райско място трябва да бъде запазено каквото е в момента. Да направим всичко възможно младото поколение да запази това, което е за нашите деца. Това е смисълът да живеем. Материалните неща няма да направят никой щастлив. И това вече много хора са го осъзнали“, споделя певицата.

На 31 май от 19:00 ч. в зала „Арена Армеец“ Веси Бонева и VS Dance, „Сигнал“, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, LaTiDa и Бон-Бон ще пеят заедно в името на благородната кауза.

Министерството на туризма, Министерството на земеделието и храните и Министерството на културата застават зад мащабната инициатива на BILLA „Ние обичаме България“.

Билети за грандиозното събитие могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim на цени от 5 и 10 лв. Основен медиен партньор на концерта е bTV Media Group.