Новите адреналинки Веси и Ваня застанаха за първи път пред медиите, за да споделят как се чувстват на прага на летящия си старт в телевизията.

Двете момичета споделиха мнението си за драматичния скандал, който връхлетя бившата адреналинка Яна. Както знаете, той беше свързан с нейно порно клипче, което се появи в интернет пространството и предизвика истински бум. Също така адреналинките изказаха мнението си за увеличаването на бюста и бъдещите си планове.

Вижте цялото интервю:

- Признайте, правили ли сте си порноклипове? Сега това е масова мода?

Веси: Не! И не мисля да си правя.

Ваня: Не и не смятам да си правя.

- Не мога да не ви попитам за онова, което се случи на една от двете бивши адреналинки – Яна, която цъфна в порноклип по интернет.

Веси: На никого не пожелавам да преживее това, през което тя минава. И не бих искала да коментирам по-задълбочено тема, която не ме засяга пряко.

Ваня: Според мен тя е много силна като човек, щом издържа на атаката.

- Допитвали ли сте се досега до предишните адреналинки за нещо?

Веси: С Жана ни се случи да танцуваме заедно на новогодишното ни предаване и там имах възможността да видя как танцува и въобще как се държи пред камера. Попитах я за съвет точно относно следенето на камерите, защото е трудно да танцуваш на токчета и да сменяш погледа си към точната камера. За нещастие, тайната е в опита и нямаше как по друг начин да ми помогне.

- Какво ви е мнението за популяризирането на видеоклипове с еротично съдържание? Доста родни звезди например по подобен начин повишават рейтинга или привличат вниманието към себе си?

Веси: За мен това не е необходимо. Има поне 10 други жанра, чрез които мога да се популяризирам.

Ваня: Според мен е глупаво, ако е направено с цел реклама и рейтинг, особено на такава висока цена. В случая с Яна обаче не е така. И мисля, че личният живот в снимки или видеоматериал не бива да бъде излаган на показ. Това дори трябва да е подсъдно. Така се случи и с Яна и е ужасно.

- Веси, разбрах, че си оцеляла след пожар в апартамента си. Какво се случи?

- Неприятен инцидент, който за щастие остана само като лош спомен от миналото ми, а не като белег на лицето ми. Подпалиха се стари мебели, оставени за изхвърляне до асансьора на нашия етаж. По някаква случайност бях сама вкъщи с баба ми, която беше инвалид на легло. Тъкмо говорех по телефона, когато чух съседката ми да крещи, че има пожар. Първият ми инстинкт беше да ида да й помогна, защото знаех, че тя е с двете си малки момиченца, и с болна майка. В момента обаче, в който отворих врата, целият огън избухна в лицето ми и ме избута назад към най-близкия прозорец. Димът беше много гъст.

Бях се показала почти цялата през прозореца и пак не можех да дишам, опитах няколко пъти да се върна към изхода, но не успях заради огъня. Докато се чудех какво да правя, видях, че навън се бяха насъбрали ужасно много хора, които крещяха някакви неща и в този момент чух отвътре някои да ми вика името и предположих, че вече може да се минава, щом има хора там. Оттам нататък си спомням само как 3-4 етажа по-надолу ходя и ме питат дали има някой друг горе в апартамента. Веднага се сетих, че баба ми е горе и те се втурнаха. След 5-6 минути дойде линейката и пожарната, и мен ме откараха в Пирогов.

- Ваня, в интернет се появяват всякакви слухове. Истина ли е например този, че Джуди Халваджиян ще те спонсорира за операция за увеличаване на бюста? Същото нещо се написа и за колежката ти Веси...

- Това са просто слухове. Ако са искали да изберат момичета с по-голям бюст... мисля, че от над 1000 кандидатки все ще е имало надарени момичета, а нас ни избраха заради това, което сме.

- Когато приключите с танците като адреналинки с какво мислите да се занимавате?

Веси: Имам много идеи, но животът ще си покаже. Не знам какво ще ми хрумне утре, вдругиден или догодина.

Ваня: Не съм мислила сериозно по този въпрос, но аз си имам цели в живота, които ще следвам. Много искам да пообиколя света и да разгледам красотата на други страни.

- Как се отнасят с вас водещите на „Господари на ефира” Димитър Рачков и Мария Игнатова? Как се работи с тях?

Веси: Страхотни са! Целият екип е като едно голямо семейство, в което всички се смеят и плачат заедно. Забавно беше с тях, както и с Угрински и Танев. Просто не се усеща кога минава снимачният ден.

Ваня: О, те са прекрасни, винаги гледат да помогнат с нещо или да ни дадат някой и друг съвет. С тях ни е винаги весело, работният ден минава доста по–бързо в шеги и закачки.

източник: БЛИЦ