Тежки времена настанаха за Веселин Маринов и Милко Калайджиев! Музикалните легенди са аут от най-важното чалга събитие на годината - празничния концерт за 17-ия рожден ден на телевизия "Планета", съобщи "България днес".
Дълги години подборът на участващите в събитието и редът на излизане бяха причината чалгарките да се карат помежду си, да си подливат вода и да си правят мръсни номера. Голямата война беше за това, която ще излезе последна на сцената и ще закрие концерта. Заради драмите Галена и Преслава се превърнаха в озлобени врагини, като години наред бяха първи приятелки и съквартирантки.


Вождът на чалга индустрията у нас Митко Пайнера взе соломоновско решение - участниците в концерта ще бъдат избрани след гласуване в интернет. Така хем феновете ще са доволни, хем фолкаджиите нямат право да се сърдят на началника си.
Убедителен лидер в класацията е бременната Преслава. Концертът е планиран за 4 декември, така че вероятно това ще е първата изява на добричлийката след излизането й в майчинство. Досега певицата не е пропускала голям концерт на фирмата си за разлика от Галена. В момента тя е на второ място в гласуването, но участието й изобщо не е сигурно, тъй като Галена в последния момент решава дали да се появи. Челната тройка се допълва от Емануела.
Най-лошите новини са за Веселин Маринов и Милко Калайджиев, които са извън топ 30. Макар да се доказани имена, феновете не мислят, че са достатъчно забавни, за да излязат на сцената на зала "Арена Армеец". Аут от концерта още са Нелина, Тони Дачева, Ани Хоанг, Есил Дюран, Магда и други.