Траурният агент Веселин и „патриархалната съпруга“ Корнелия решиха да заровят за малко томахавката. През това време те решиха да поспорят по темата за взаимоотношенията между мъжете и жените. Пловдивчанинът защитаваше тезата, че за всичко, което се случва в една двойка, си има причина.

„Когато аз нареждам Елито, Христо, тебе, Павката, Сашка, вие не сте ангели небесни и вие не стоите ей така и ние да ви нареждаме, защото на нас ни е кеф да ви нареждаме. Вие сте предизвикали нещо, за да стане това нещо. Аз съм забелязал мазохизма в жените – гледа да те изнерви до границата“, разсъждаваше Веско.

„Знаеш ли какво, има един друг момент при жените. Има жени, които са си намерили тънката част у мъжа и пак си правят тяхното си, но по малко по-такъв начин, тънък“, обясни му Корнелия. „Да, ама това е подло“, възрази гологлавият Брадър. „Ми, жените го употребяват това нещо, всички жени го употребяват. Не е подло“, заяви тя. „Ако не му навреди, бива, обаче ако хаби нерви – наврежда, и за мене това е подло“, заключи Веселин.