Веселин Маринов се разплака в ефир.

Певецът толкова се разчуства от изпълнението на едно от децата в новото предаване „Големите надежди", че даде воля на емоциите си и сълзите му потекоха по бузите, пише ''Всеки ден''.

В непривичната за него роля на жури Веско се опита да се покаже в нова, симпатична роля пред публиката. Той обаче не успя да се справи особено добре с това си намерение, тъй като през цялото време допускаше гафове и лапсуси.

Маринов пробва да се пошегува, преди да седне на съдийския стол - „Шоуто още не е започнало, а вече се потя", каза Маринов. Майтапът му обаче предизвика повече смущение и чувство на неудобство, отколкото смях. Факт е обаче, че той наистина започна да се поти, въпреки че не изпя и един тон.

Маринов както обикновено се впусна в излишни словоизлияния и се налагаше водещият Драго Симеонов постоянно да го прекъсва, защото отнемаше от времето на останалите от журито - Дивна и Любо Киров.

Още с първите участници - близнаците Владислав и Дилян от Добрич, се наложи да му измъкват микрофона от ръцете, след като се впусна в обяснения как мечтаел да има близнаци, когато бил по-млад, вместо да коментира изпълнението им.

Дечицата го гледаха с недоумение и се чудеха да благодарят ли, или да се притесняват, че не са се справили. „Този човек е налегнат вече от старчески спомени, с които досажда на всички", коментират зрители.

Изпълнителят на любовни песни, дали от вълнение, дали от неподготвеност, допускаше грешка след грешка. Бъркаше имената на децата, въпреки че ги повтаряха по няколко пъти преди и след изпълнението. Веселин се оплете и със Звезди от хард рок групата „Ахат", който беше дошъл да гледа лично как една от „надеждите" изпълнява хита му „Черна овца".

Той адмирира избора на песента от малкия Радослав и му каза, че е много смело да се спре на такъв „мохикан". От контекста стана ясно, че Маринов най-вероятно има предвид великан, но прозвуча сякаш говори за книгата за индианското племе. „Още малко и ще заговори за Винету", шушукаха си хората в залата.

Певецът освен това не пестеше и комплиментите към младите участнички, като след всяко изпълнение обясняваше какви прекрасни дами са и как не бива да губят сегашния си чар с времето. Сантименталният Веско определено не се вписа в журито и до последно си мислеше, че е на някой от своите концерти, коментираха зрители след предаването.