Веселин Маринов е в щастливо очакване на първото си внуче, твърдят източници, близки до звездното семейство.

Единствената дъщеря на любимеца на народа Йоана е бременна в третия месец от мъжа си Станимир, с когото се ожениха през миналата година на пищна церемония в столицата. От суеверие Маринов споделил щастливата новина само пред най-близките си приятели, но не бил на себе си радост и вълнение.

Веско никога не е крил, че е много привързан към 25-годишната си дъщеря и двамата са изключително близки.

„Тя осмисля моето бъдеще. Денят, в които ми каже, че ще ставам дядо, ще е един от най-щастливите в живота ми, сигурен съм в това. Едно малко човече, което да се присъедини към семейството ни, ще бъде моят начин да продължа да съществувам във времето. Признавам, че заради бурния ми живот, до преди време не се бях замислял какво ли ще бъде, когато дондуркам едно внуче, но по начина, по който се променят приятелите ми, когато станат дядовци, съдя, че усещането ще е невероятно. Да си призная, нямам търпение и е съвсем нормално, това си е човещина. Имам намерение да му посветя цялото си свободно време, дори младите да ме обявят за досаден и вманиачен", сподели Веско развълнувано неотдавна.

Макар да не иска все още да се разчува за бременността на дъщеря му, Маринов бил на седмото небе от щастие. За да бъде до Йоана, естрадният ветеран дори обмислял да промени датите на концертите, част от мащабното му турне из страната, което стартира след месец. „Всичко ще направя, за да съм й в помощ в този момент. Това е нещо вълшебно и макар да имам ангажимент към моята публика, дъщеря ми е на първо място за мен", сияел певецът.

В помощ на младата майка ще бъде и съпругът й Станимир, за когото Веско сипе суперлативи с повод и без повод. „Той е обещаващ млад лекар. Сериозно момче е, стабилен е, а и е по-голям от нея, което одобрявам. На нея й трябваше точно някой като него, все пак ще става адвокат", хвали зет си звездата.

Щастливата новина довела и до затопляне на отношенията между изпълнителя и бившата му съпруга Мария, която заряза заради невярната Цветанка. Според наши източници, двамата дори били засечени няколко пъти под ръка на разходка в центъра на столицата.