Веселин Маринов се разсърди на Антон Хекимян, че му пусна изпълнявания лично от него химн на МВР при влизането му в студиото на "Тази неделя".

Закачката на водещия вбеси певеца, който обясни, че "романтичен човек като мен е направил много други хубави песни".

Като видя, че шегата му не е разбрана, Хекимян веднага смени темата с предстоящия концерт на Маринов в НДК, който е на 3 декември. Певецът се оплака, че заради бедността на хората от известно време цените на билетите непрекъснато намаляват.

"За да продължиш да работиш, трябва да съобразиш цените с възможностите на хората", обясни бардът от Полски Тръмбеш. Понякога му се налагало да се среща с цялата общинска администрация на даден град, в който има концерт, за да може шоуто му да се състои, което било огромно натоварване за него.

Веселин Маринов е категоричен, че ако има предложение, отново ще пее на предизборна кампания. "Едва ли има музикант, който би отказал да пее на предизборна кампания. Това е огромен форум, който дава възможност за срещи с много почитатели", обоснова мнението си певецът.

Самият той обаче би пял само за ГЕРБ. Въпреки това е категоричен, че успехът му като певец не зависи от връзките му с управляващите. "17 години правя концерти, а през това време не само една партия е била на власт", обоснова се Маринов.

Той бил готов за нова любов и даже вече имал обект на чувствата си. "Има едно момиче, което много харесвам, но е рано до се говори за каквото и да е. Искам да й благодаря, че ме накара да повярвам, че отново мога да имам чувства", разкри душата си Веско Маринов.