Естрадният трубадур Веселин Маринов се утеши на парти в компанията на Ирина Флорин.

Малко след като пристигна в столично заведение по повод 8-ия рожден ден на таблоидното предаване на Венета Райкова “Горещо”, той заседна на маса с певицата, видя човек на “Монитор”.

Маринов най-напред поздрави познати и приятели, а след това се присламчи към женската компания на г-жа “Цвят лилав”.

Двамата дълго си говориха задушевно, като пеещата дизайнерка пренебрегна приятелките си.
Флорин видимо беше заинтересувана как е Веско след раздялата със съпругата му Цветанка. Тя му обясни, че сега трябва да го спохождат само хубави неща. Певицата дори се пошегува, че ако двамата не си намерят скоро половинки, ще се вземат един друг.

Веско не остана безразличен и веднага поиска телефона на Ирина. Той дори я набра, за да е сигурен, че не е объркал номера й, а и за да й даде своя. Флиртът между двамата не остана незабелязан от околните и куп фотографи се стекоха, за да ги щракнат. Това ги смути силно и певците набързо се отдалечиха един от друг.

Сред гостите, които уважиха партито на Венета Райкова, бяха Великият приор на Великия приорат – България Румен Ралчев и съпругата му – режисьорката Магдалена Ралчева, Жорж Ганчев с половинката си Шуши, продуцентите Димитър Митовски и Магърдич Халваджиян, актрисата Диана Любенова и съпругът й Лес Уелдън, бизнесменът Христо Сираков, светският лъв Евгени Минчев, певците Бони, Джина Стоева, Румънеца. Мис Дупе Биляна Йотовска пък пристигна с половинката си - културиста Митко Димитров, бившата футболна половинка Асдис Ран беше с приятелка, докато Митьо Пищова дойде сам. Той през цялата вечер видимо скучаеше в сепарето си, като не общуваше почти с никого.