Няма тайни в любовта вече, за Веселин Маринов. Човекът — пот, както напоследък наричат естрадния изпълнител, е влюбен до уши, а изгората му е млада и гъвкава хубавица.

Чаровницата е част от екипа на звездата и очевидно е много влюбена в него. За това свидетелства и факта, че двамата пазят отношенията си в пълна тайна.„Веско си има приказка с една от балерините. Всъщност са постоянно заедно. От известно време е направо неразделен с нея”, разкриват близки до певеца. Самият той признава, че е щастлив и влюбен, но не споделя подробности около новата си връзка.

„Много е зает и постоянно ходи по участия. Просто няма време за жени, така че освен някоя, която постоянно пътува с него не му хване окото, няма друга коя”, коментират от обкръжението му, пред в. „България днес”. Те твърдят още, че изпълнителят поддържа повече от топли отношения с балерините си, които го следват стриктно навсякъде. „На турне ли са – задължително ги води някъде на вечеря. На море ли са – всеки ден пак заедно са на плаж”, обясняват негови приближени.

Източник: slava.bg