Веселин Маринов отново откри щастието в любовта и се радва на обичта на нова жена.

От няколко седмици съседите му засичат една и съща дама, която го посещава в жилището му в София.

Пред вестник „Всеки ден” наблюдателни комшии разкриват, че неизвестната жена идва само когато изпълнителят е у дома си, пише Kliuki.bg.

Това била и причината Веско Маринов напоследък да се прибира по-често в столицата, въпреки че турнето му е в разгара си и непрекъснато се налага да пътува за концерти. При всеки удобен случай обаче певецът си идва до София и се вижда с новата си любима в апартамента си в Студентски град.

Съседите му издават, че тя е доста по-млада от него и именно това е причината все още да я крие. Според домашната помощница на Веско пък момичето било на 28 години и работело в нотариална кантора. Тя била водеща във връзката и ухажвала певеца доста отдавна. Двамата се запознали покрай приятелска компания още на Нова година.

Заради младостта й обаче Маринов се стеснявал да отвърне на чувствата й и я приемал само като приятелка. С течение на времето обаче бил запленен от привързаността и всеотдайността й и решил да опита да започне живота си на чисто. Според помощничката му обаче все още се държал резервирано и нямал интимни отношения с въпросното момиче. Доказателство за това бил фактът, че двамата само вечеряли в дома му, за да не бият на очи по заведенията, а после тя си тръгвала.

Публично все още никой не е виждал мистериозната ухажорка на певеца и той я криел дори от най-близките си приятели. Веско се срамувал ужасно, че ще го вземат на подбив, тъй като той е на 51 години, а новата му изгора – почти двойно по-млада.