Овен- Вашите отговорност и надеждност са качествата, които другите ценят у вас. Постарайте се да ги използвате през днешния ден и да затвърдите това впечатление. Избягвайте да правите големи разходи!

Телец- Днес ще бъдете подвластни на изкушения и съблазни повече от обикновено, затова внимавайте! Неконтролируем ще бъде и апетита ви – внимавайте! Вещите купени днес няма да ви донесат голяма радост, а и цената по-късно ще ви огорчи.

Близнаци- Денят е твърде своеобразен по своето естество. И да срещнете трудности, ще можете да се справите сами, но можете и да потърсите помощ от близки хора. Опитите да ви контролират някои много ще ви подразнят.

Рак- Жизненият ви потенциал е на спад, затова избягвайте както емоционалното напрежение, така и физическото натоварване. Най-доброто място днес за вас е диванът и някоя увлекателна книга в ръка.

Лъв- Ще се окажете в центъра на вниманието или ще станете организатори на някакво мероприятие. Ако представител на другия пол ви предложи да посетите някое ново място, не отказвайте. Ще съберете хубави впечатления.

Дева- В този ден трябва да отделите внимание преди всичко на своето здраве. Ще ви бъде трудно да съхраните нивото на енергийното си поле. Всички показатели на физическата, интелектуалната и емоционалната ви активност са занижени. Избягвайте напрегнати дейности!

Везни- Девизът ви през днешния ден нека да е: “Сътрудничество, не съперничество!” Неочаквано могат да възникнат проблеми с финансите. Втората половина на деня подхожда за романтични срещи и признания.

Скорпион- Днес не трябва да се оплитате в тайни и да участвате в заговори с когото и да е. Обърнете внимание на всеки незначителен симптом за намаляване на вашето самочувствие, търсете причината - може да е начало на някакво заболяване.

Стрелец- Астрологическото положение е такова, че Стрелците трябва да се заемат само с най-важните си дела, а останалите могат да почакат. Също така е подходящо и за освежаване на романтичните връзки.

Козирог- Времето е подходящо за конструктивно сътрудничество. Лекотата, с която изпълнявате всички ваши задължения, ще предизвиква у някои хора завист. Елемент на неочакваност може да обърка вашите планове за деня. Бъдете на висота, каквото и да ви се случва!

Водолей- Отделете максимум време за довършване на старите дела. Така ще си разчистите пътя към бъдещето. Изгодни ще бъдат сделките, свързани с търговията. В следобедните часове не е изключено ваш познат да донесе сериозни проблеми.

Риби- Благоприятното разположение на звездите днес може да ви изведе на по-предни позиции. Отношенията с колегите и партньора ви ще бъдат хармонични. Подходящо време да започнете сериозни дела.