Новото видео на Александра е към песента "С вълци съм родена" и се завъртя в ефира на "Фен ТВ". Сингълът е по музика и аранжимент на Спас Лазаров, автор на текста е Йордан Гергов. Лентата е режисирана от N-Team. Гримът е дело на Никола Иванов, а косите - на Емилио.

Младата изпълнителка на Diapason Records залага на песен, провокирана от собствения ѝ живот. Тя обаче е убедена, че много хора ще се припознаят в думите.

"Изпях истината за нас, хората, такава, каквато е - не е особено красива, не е особено цветна, даже малко болезнена. Мелодията на Спас Лазаров е завладяваща и заслужаваше силен текст с послание, за което се доверих на Йордан Гергов. Когато прочетох стиховете, се разчуствах, защото съм изживяла всяка дума. Всъщност, убедена съм, че мнозина ще се разпознаят в историята. Вярвам, че ще стигна до сърцата на публиката" - сподели Александра.

Въпреки крехката си възраст чаровната брюнетка не спира дотук с философските разсъждения.

"Днес "да живееш сред вълци", означава да си заобиколен от жестоки и студени хора, които са готови да те наранят и сринат. Освен това, когато си заобиколен от вълци, няма начин да не се научиш да хапеш, твърди една известна мисъл и доказва, че в днешните времена всеки е настръхнал срещу другия" - разсъждава гласовитата врачанка, пише signal.bg.