Дългоочакваният летен проект на Алисия е вече факт. Заглавието на новото парче „Моят рай" беше избрано от феновете й в социалните мрежи Facebook и Instagram. Премиерата на проекта се състоя днес в ефира на „Фен ТВ"

Звездата на „Ара мюзик" не изневерява на себе и предлага модерно звучене с интересен текст и свеж видеоклип. Песента е в R'n'B стил и е featuring с композитора Атанас Георгиев - Насо - автор на музиката и аранжимента, и с момчетата от „Скандау", чието дело е текстът.

„Получи се страхотна колаборация между нас. Дълго работихме по този проект, искахме да го изпипаме до последния детайл, но мисля, че стана много хубаво и ще изненадаме приятно почитателите не само на жанра, в който се изявявам аз. От края на миналата година ми тръгна на много различни парчета. Дуетът с Константин, който се превърна в любима песен на много хора и до момента продължава да е така, а след това и дуетът с Тони Стораро, който беше в по-типично попфолк звучене. Сега обаче отивам в съвсем друга крайност", споделя Алисия, пише ''Всеки ден''.



„По видеото на „Моят рай" този път работих с режисьора Bashmotion. За стила ми в него се погрижи Николай Христов, за грима - Никола Флоридов, а за косата - Ивайло Колев. Хореографията поверих на балет Нова, както и на двама страхотни танцьори - Пачо и Здравко", разказва още тя.

Макар всички да се стиковали идеално и работата по заснемането на лентата да вървяла добре, не минало без перипетии. Снимките били нощни и предимно външни. А на зазоряване трябвало да се изиграят няколко сцени. Точно тогава обаче завалял ужасно силен порой и осуетил целия работен процес. Наложило се клипът да бъде довършен няколко дни по-късно, което забавило и самото му излизане.

„Забелязала съм, че при мен нещата трудно се получават от първия път. Но това никога не ме е отказвало и винаги съм се борила до последно за постигане на крайната цел. Радвам се, че и този път с много труд заедно с момчетата направихме нещо интересно за нашите фенове", коментира хитовата певица.