Вчера в ефира на "Фен ТВ" се завъртя новият клип на Азис към "Хоп". За пореден път певецът гласува доверие на композитора Мартин Биолчев.

"В последно време един от най-коментираните въпроси около Краля е огромната известност, която придоби в Русия. Певецът с най-красивото тяло в попфолка стана звезда за една нощ в необятната страна, тъй като бе основна тема на разговор в популярното предаване "Comedy Club". Руснаците решиха да се пошегуват със сексуалността и визията на Азис, но той, разбира се, не им остана длъжен и в това ще се убедят всички, които гледат новото му видео "Хоп". В част от кадрите звездата на Diapason Records си партнира с мускулести мъжаги, което не е нещо необичайно. Интересно е мястото, на което се случва това - а именно в руска баня" - споделят от Diapason Records за Signal.bg.

"Сега вече сме квит с руснаците!" - лаконичен е Азис.

За режисурата на видеото "Хоп" Азис за пореден път се довери на Людмил Иларионов - Люси. Гримът в лентата е дело на Джули, а косите - на салон "Фетиш". За място на снимките е избран луксозния фитнес център "България".