Денис изненада меломаните с интересен проект, озаглавен “Moroko”.

Песента е колаборация с Adnan Beats и Game Over.

Тримата са приятели и идеята за песента се ражда съвсем спонтанно. Заедно написват музиката и текстът, а работата в звукозаписното студио им носи много положителни емоции.

За видеоклипа тримата се довериха на режисьора Ивайло Спасов. Премиерата на лентата в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube вече е факт, а коментарите на меломаните не закъсняха.

“Това трио въобще не съм го очаквал, а песента определено ще има успех!”, “Песента е трепач, браво и на тримата. “Moroko” ще стане хит!”, “Продължавай все така, Денис. Много различна и модерна мелодия!”

Денис сподели пред www.planeta.tv, че искрено се надява “Moroko” да се хареса на почитателите на поп-фолка и да влезе в дискотеките.

“Заглавието не означава нищо. Moroko е измислена дума, която ни хареса, а с Adnan Beats и Game Over единодушно решихме така да се казва нашия музикален проект”, разкрива изпълнителят.

В “Moroko” Денис демонстрира страхотна форма, която е резултат на усилени тренировки във фитнес залата. За физическия аспект на певеца допринася и неговото хоби, което също е свързано със спорта. От години Денис е запален по футбола и не пропуска да порита с приятели.