Новият така дългоочакван видеоклип на поп-фолк певицата Емилия е вече факт и се излъчва ексклузивно в ефира на "Planeta HD".

Песента "По твоите следи" стана любима на многобройните меломани още с появата на албума на звездата "Така ми харесва". Чувствен текст, изгаряща мелодия и ориенталски полъх правят парчето уникално по рода си. Феновете са твърдо решени, че това ще е един от големите хитове на есента, който в началото на следващата година има шансовете да взема и награда за "Балада на годината", ако има такава категория както тази година.

Преди седмица изпълнителката сподели в своя блог следното: "Целият екип се постара видеото да е много различно и нестандартно. Като цяло се опитахме в него да има драматизъм и много страст."

Историята в клипа е разказана от танцовата двойка Янис Бърдарски и Елена Бучкова - дългогодишни състезатели по спортни танци с редица отличия. Те разказват сюжета на "По твоите следи" чрез много ефектна хореография танцувайки танца на влюбените - румба. В лентата се появява и червена змия, която напълно съответства с роклята на Емилия и допринася за цялостната картина.

Освен със завидни възможности в танцовото изкуство Янис Бърдарски е познат и като светския репортер на HotNews.bg, за който няма скрито-покрито и пред който всички звезди казват най-съкровените си тайни.