Поради технически проблем премиерата на най-новата песен на Ерик и Софи Маринова в интернет се забави с близо 24 часа.

Изпълнителят от каталога на Диапазон Рекърдс обаче смята, че тази спънка е по-скоро положителна, отколкото отрицателна.

„Знам, че за всяко нещо има причина. Щом премиерата на песента ни със Софи се е забавила в интернет, значи така е трябвало да стане.“ – споделя Ерик.

„300 каприза“ е по текст на самия изпълнител. Той е и сценарист и режисьор на видеото. След 2-годишна пауза гласовитият певец от ефира на Фен ТВ се завърна с нови сили и много нови проекти. Ерик представи двe песни на меломаните – дует с DJ Oskar и солова песен, а сега дойде ред и на колаборацията му с ромската перла Софи Маринова.

„Със Софи сме големи приятели. Тя беше от малкото, които допусках до себе си през тези 2 години, през които не бях на сцената. Още по това време си говорихме, че ще е хубаво да направим обща песен. Идеята за самото парче ми дойде спонтанно, написах текста и тя веднага го хареса.“ – издава Ерик. И допълва, че е пазел всичко в тайна.
„Само продуцентът ми Ненчо Касъмов знаеше какво подготвям. Не исках злите езици да ни разнасят и да се коментира в средите.“ – коментира изпълнителят.

Въпреки че видеото направи премиерата си в интернет почти 24 часа след официалната премиера в ефира на Фен ТВ, феновете приеха песента изключително добре. В личния си фейсбук профил и в официалната си Фейсбук страница Ерик получи десетки поздравления и подкрепа от приятели и почитатели, а коментарите за парчето са само положителни.