Гергана Димова и Дебора залагат на парчето "Мерцедес", а видеото към него вече може да бъде гледано в ефира на Фен ТВ и официалните канали на медията в YouTube и Vbox7.

Певиците не крият, че днес са много щастливи от презентирането на новия с проект, който за малко щял да пропадне, тъй като по време на снимките се разразила страхотна буря. Видеоклипът е заснет от Front Line Cinema, които този път избрали красиви локации в южната ни съседка Гърция. Двете изпълнителки стартирали снимачния ден при ярко слънце и прекрасно време, но изведнъж небето се смрачило и заваляло страховито. За щастие, бурята премина за няколко часа и след това екипът отново се заел с работата си и в крайна сметка успели да довършат снимките, пише signal.bg.

В лентата Гергана Димова и Дебора демонстрират перфектната форма и много сексапил. Стайлингът е дело на Стоян Апостолов.

Идеята двете фолк диви да направят дуета дошла от продуцентите, а изпълнителките на Diapason Records и Ара Мюзик веднага приели предложението.

"Досега не съм правила дует с друга изпълнителка и много ми допадна идеята" - сподели Герана Димова. "Още повече и песента ми хареса още на първо слушане. Много е свежа и лятна и се надявам да се хареса на хората" - каза още тя.

Дебора също не крие, че е много щастлива от идеята за съвместната песен. "Аз имам и други песни с колежки, но ми хареса идеята да направя парче с Гергана Димова. Тя е много добра певица и се сработихме чудесно. Много съм доволна от крайния резултат" - допълни още атрактивната брюнетка.

Песента "Мерцедес" е дело на известен албански композитор, а текстът е на Росен Димитров, пише signal.bg.