В ефира на “Планета” вече се излъчва видеоклипа на най-новата песен на Кали, която е с многозначителното заглавие “Устни”.

Музиката и аранжимента на новото музикално предложение на певицата са на Спас Лазаров, а интересния текст е дело на Росен Димитров, пишат от planeta.tv.

За клипа изпълнителката отново се е доверила на Николай Скерлев, с който реализира и предишните си няколко продукции. Видеото е заснето в София – в студио и на покрива на хотел, известен като една от най-високите сгради в столицата.

В част от кадрите се виждат гледки от над 70 метра, но дори тази внушителна височина не спря Кали да заснеме част от клипа на ръба на сградата. Във видеото на “Устни”, Кали сменя шест визии, като преобладаващия цвят е любимия на певицата - черно. За едно от ефектните си превъплъщения, специално от Англия са поръчани татуировки за устни, с които е постигнат леопардовия ефект в клипа.

Освен приятните емоции, свързани с премиерата на новото й видео, Кали тези дни е подвластна и на студентски вълнения. Тя вече се отправи на лекции в СУ “Св. Климент Охридски”, а предстоящата учебна година се очертава като особено натоварена за нея.