Певицата Лияна е готова с новия си клип „Да я науча” – хит, създаден по музика и аранжимент на Мартин Биолчев. Текстът отново е дело на самата изпълнителка.

Тя споделя, че както и за предишни свои хитове, като „Бързай, бързай” и „Като вещица”, е предпочела да напише сама текста към „Да я науча”, тъй като песните й винаги са свързани с конкретни случки от живота й.

Във видеото взима участие и Николета Лозанова - двете хубавици ще перифразират до известна степен моменти от реалния си живот. "А понякога той прилича на истински екшън", откровена е Лияна.

"За отрицателно време почувствах Лили изключително близка и има неща, които ни свързват. Не са нужни много думи, за да се разберем", разказва Николета Лозанова.

Припомняме, че Лияна имаше връзка с футболиста Благой Георгиев, който заряза бременната си приятелка Христина, за да върти любов с фолкаджийката. В момента Благой и Христина отново са заедно, като той се призна за виновен за разлъката им, а Хриси твърди, че му е простила.

Говори се, че друг известен футболист - Валери Божинов пък е паднал в плен на чара на Николета. Плеймейтката дори е получила чисто нов автомобил "Нисан" от Божинов, в който е засичана неведнъж от папараци в столицата.  Валери е женен за фолкпевицата Алисия - която до скоро не обръщаше внимание на слуховете за изневерите на Божинов, но след фотосесията на Валери и Николета за сп. Номер 69, в медиите излезе информация, че е заплашила играча, . Певицата била категорична, че синът й няма да става свидетел на скандалното поведение на баща си, както и че няма да позволи на Николета да се доближи до детето.

Интересното тук е , че сред статистките, участващи във видеото, фигурират и две девойки, които имат изумителна прилика с фолк певицата Алисия и гимнастичката Христина (в прикаченото видео на 2:39). 

Във видеото се редуват леко статични кадри с Лияна, чиито контрапункт са ожесточени боксови сцени, а клипът завършва с неочакван обрат. Лентата на режисьора Янко Богданов вече се върти в ефира на “Фен ТВ”.

Вижте видеото:

Текста на песента:

Чудиш се сега дали да я целунеш
трябва да си пил за да го направиш
твоя си е тя, вечната прислуга,
но мъжа в теб иска мен.

Да я науча ли да гали, да я науча ли да пали
да я науча ли да вика както аз.
да я науча ли да пипа, да я науча да не пита
да я науча да целува както аз.

Затвори очи с мене си представяй,
че целуваш там, където полудявах
нямай дързостта очите да отваряш,
че в реалността пак е тя.

Вижте фотогалерия:

Лияна - Фотосесия 2010

Валери и Николета за списание “Номер 69”

Николета Лозанова - Roberto Cavalli 2010

Фотосесия на Николета Лозанова

Николета Лозанова позира за Nicole Olivier & Rebecca