Очакваната с голям интерес премиера на дуетната песен на Лияна и Ofir Cohen - "Забранена любов" вече се състоя в ефира на Фен тв.

Израелският певец е автор на музиката на песента, аранжиментът е на DJ Роско, а българската част от текста на парчето е дело на Росен Димитров.

"Забранена любов" има и английска версия, както и мейкинг към клипа, към който вече има проявен интерес от израелската телевизия. Видеореализацията е на режисьора Николай Нанков, а за място на снимките е избрано студиото на UFO в Долна Малина.

Самият Ofir останал много впечатлен от работата и от професионализма на българския екип, които от своя страна също не пестят суперлативи за него.

Основната идея на ефектния видеоклип е да пресъздаде силните чувства, които бушуват между двама влюбени и как любовта може дори да твори чудеса. Лияна се появява като сън, спомен на лирическия герой (Ofir), и успява да го върне отново към живота. Двамата показват завиден артистизъм в разиграването на сюжета, който определено ще изненада приятно почитателите на изпълнителите.

За визията на Лияна в клипа заслуга имат гримьорът Мис Бони и коафьорът Жоро Петков. Сътрудничеството между певците ще продължи и след първата им обща песен. Изпълнителят, очарован от красотата и таланта на Лияна, вече е обещал да напише песен специално за нея. Освен певец, той е и утвърден композитор от каталога на музикалния издател Media Men Group / Мюзик Медия Груп България, като вече е създал три песни и за една от най-известните израелски певици Сарит Хадад.

Освен колеги, Ofir и Лияна са успели и да се сприятелят по време на няколкото дни, прекарани заедно. Той дори вече покани звездата на "Sunny Music" заедно с братовчед й Константин да му гостуват в Израел.