Вторият сингъл на Мариана Попова и Десислава Кондова от предстоящия им авторски албум „Писмо до теб” е посветен на децата болни от диабет тип 1 и тяхната нужда от инсулинови помпи и консумативи и на хората, които се борят за техния живот.

Вълнуващият видеоклип към песента „Бяло” е заснет на морския бряг и в УМБАЛ „Света Марина” Варна с участието на лекари от болницата и представители на благотворителната асоциация „Докосни дъгата”, пише signal.bg.

Завладяващият и емоционален текст е на Мариана Попова, музика, аранжимент и цигулка – Десислава Кондова. Песента „Бяло” е със специалното участие на китарния ас – Цветан Недялков.

Режисьор и оператор на лентата е Ники Скерлев, заснел и пилотния сингъл на Мариана Попова и Десислава Кондова „Аз знам”.

От 28 октомври Мариана Попова е лице на кампанията „За нов живот”, чиято настояща мисия е закупуване на инсулинови помпи за деца в затруднено положение, страдащи от диабет. Освен участието в инициативите на асоциацията, Мариана Попова ще дари в благотворителния фонд средствата от продажбите на предстоящия албум „Писмо до теб” и съпътстващия го концерт.



Бяло
Побелели мисли и сълзи в очите ми
Пак въпроси вредни - как се става силен
В мене океани и вълни нестихващи
Пътят да намеря - там обратно в себе си

Не се намира лесно пътят към дома
и всяка стъпка е следа
Безпътни спираме за малко в тишината
Мълчим и печелим време

Нарисувах птица, взех от нея полета
Свих гнездо далече - да не виждам хората
Като птица бяла ще летя над себе си
Ще събирам вятър да ме разпилее.

Не се обръщам, не повярвах в този свят
Не се научих на това
Да вярвам мога само в истини големи
и в обич, с живот без време.