В края на лятото Мира изненадва с дуетното парче „Силно целуни“ с гръцкия певец John Bozidis. Видеото към съвместната им песен се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ и може да бъде гледано в официалните канали на медиата в YouTube и vbox7.

Мира не крие, че е много щастлива от предложението да се включи в балканския проект. Когато чула демото на парчето, предложила няколко промени, които колегите й в южната ни съседка приели веднага. „Благодарна съм, че се съобразиха с моето мнение и одобриха всички мои идеи.“, сподели тя. „Много съм доволна от крайния резултат. Мисля, че се получи готино и купонджийско парче. Песента е много свежа и вярвам, че ще допадне на феновете у нас, също и на тези в Гърция.“, каза изпълнителката на Diapason Records.

Мира сподели, че реализацията на парчето се случила изключително бързо. „Буквално за ден направиха промените в студиото в Гърция и след това аз и John записахме своите части от песента. След няколко дни заснехме и видеото.“, сподели хитовата изпълнителкa, пише signal.bg.

За John Bozidis това е първият съвместен проект с български артист и той също не крие задоволството си. „Мира е страхотен професионалист. Справи се перфектно с изпяването на нейната част от нашия дует, а също и с гръцкия текст.“, каза гръцкият изпълнител. „Освен това има изключително присъствие пред камера. Бях много впечатлен от нея по време на снимките на видеото.“, довери още той. „Много съм щастлив от сътрудничеството ми с Diapason Records. Мисля, че песента „Силно целуни“ ще се хареса на публиката и в България, и в Гърция. Убеден съм, че това няма да е последният ми съвместен проект с тази музикална компания, които за кратко време станаха и мои приятели.“, сподели още той.

Песента е по музика на Endrit Shabani, гръцкият текст е дело на Hristoforos Orfanidis, а за българския певицата отново се доверява на майка си Мария Костова. Аранжиментът е на Ioannis Tsougkouzidis.

Лентата е заснета на българското Черноморие от екипа на Front Line Cinema. Мира казва, че е много доволна от клипа. „Всичко е много цветно и красиво. Отдавна не съм имала толкова свежо видео. Надявам се, че ще се хареса и на моите почитатели.“, сподели тя.