Румина прави ударно завръщане на музикалната сцена с песента „Не си за мен“.

Изпълнителката направи дълга пауза в кариерата си, за да се отдаде на майчинството, но сега е говова с нови сили да се впусне в музикалния бизнес.

„Майчинството е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Сцената обаче ми липсваше. Реших, че след като Майкъл поотрасна мога да започна отново да се занимавам с работата, която обичам.“ – споделя Румина.

Изпълнителката от каталога на Ара Мюзик е категорична, че подобна дълга пауза действа отрезвяващо на един артист и дава съвсем нова перспектива към музиката и музикалния бизнес като цяло. Певицата избира за първото си парче след майчинството да работи с Мартин Биолчев и Мариета Ангелова, а за клипа се доверява на Николай Скерлев. „Не си за мен“ е модерно парче, което обаче носи запазения отпечатък на Румина – нежна провокация.

„Щастлива съм, че отново съм част от семейството на Ара Мюзик. Реално ние никога не сме се разделяли, но сега мога да работя и да радвам феновете си с нови проекти. Най-хубавото е, че и досега, преди да обявим, че се завръщам на сцената, моите фенове не са ме забравили. Даже напротив – всекидневно получавам съобщения от тях на официалната си страница във Фейсбук. Това завръщане е и за тях!“ – разказва Румина.

От днес „Не си за мен“ е в ефира на Фен ТВ.