След смешните видео клипове на Румънеца и Енчев – „Столична”, „Кавали” и „Селско момиче”, изпълнителите от популярния български хип хоп дует са готови с видеото към сингъла „Моята жена 2 (10 години по-късно)”.

Ексклузивната премиера на клипа е днес и ще се състои в български сайт за видео обмен.

За пореден път Румънеца и Енчев забъркват за своите верни почитатели супер забавна история. Сюжетът на видеото проследява комичните приключения, които съпътстват зимната ваканция в Банско на Митьо Пищова и неговата „седма жена” ВинеткЪ (в ролята Стелиан Димитров от Faked Stars).

Единствено и само в това видео ще станете свидетели на това как Любимеца на народа шофира зелен трабант, води „съпругата” си в изискан суши ресторант, кара ски и купонясва в митична банска кръчма.

Идеята за самата песен се ражда преди 2 години. В музикалната й основа е имплементиран припева от старата лагерна песен „Шуми, градо”. Текстът на сингъла е дело на Георги Енчев, а музиката на Атанас Дичев и Румънеца.

В изпълнението на припева на песента се включват и личните приятели на рапърите Айдамаци Сароше Бенд, местна фолклорна банда, която изпълнява парчета от банския край. Режисьор на видео клипа е Андрей Хадживасилев.

„След успеха, който пожъна Селско момиче, съвсем естествено и закономерно бе да работим с чичо Митко и в следващия ни риалити проект. Още повече, че в новия ни клип, медиен дебют прави и неговата седма съпруга ВинеткЪ… ” шеговито споделя Енчев.

„Моята жена 2 (10 години по-късно)” е пети сингъл от предстоящия да излезе на българския музикален пазар четвърти самостоятелен албум на Румънеца и Енчев – ''Слънцето и ти''.