В PlanetaOfficial в YouTube премиера направи най-новата песен на Соня Немска.

С “Аз съм жената“ певицата отправя своето предложение за хит този сезон, а почитателите й са щастливи да посрещнат новото заглавие в репертоара й. Високите им оценки дават категоричен отговор, че изпълнителката е успяла да уцели музикалните вкусове тази есен.

“Нещо различно! Браво, Соня!“, “Сякаш с тази песен дава глътка свежа нотка за музиката, различна и в същото време комерсиална“, “Различно, браво най-добрата ти песен след “Правена съм за ръцете ти”, “Страхотна песен, определено ще се забележи! Соня е направила добро представяне и с клип, и с изпяване. Браво, Соня! Ти си жената!”, “Браво песента е много яка и е страхотна за дискотеките, прекрасна е“, четем в портала за видеосподеляне.

“Аз съм жената“ обединява творческите идеи на Diamond Beat Production – музика и аранжимент и Мариета Ангелова – текст. Видеоклипът е създаден от Людмил Иларионов – Люси. В кадрите Соня Немска демонстрира модерна визия, много сексапил и самочувствие, като се включва и в хореографията заедно с момичетата от балет Ню екс.