Тони Стораро поднася специална изненада за своите почитатели – чисто нова песен, озаглавена „Искам да ме чувстваш“.

Звездата на Diapason Records залага на ефектно видео, в което участва невероятния Азис, чаровната Галена Димова и малкия му син – Емо. Клипът можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Песента е изключително въздействаща и романтична балада по музика на гръцкия композитор Димитрис Декос и текст на Дони Василева. Записите отнели на Човека-глас няколко месеца. Той искал да придаде по-друго звучене на парчето и затова неколкократно пътувал до Турция, където ангажирал едни от най-добрите инструменталисти да запишат всичко изцяло с живи инструменти.

„Искаше ми се да има различен саунд и мисля, че се получи много добре. Сигурен съм че хората имат нужда да слушат стойностни балади и тази ще намери трайно място в сърцата им.“, довери той.

Видеото, режисирано от Людмил Иларионов-Люси, представя Тони Стораро като разказвач на една красива романтична история. Главни действащи лица в лентата са мегазвездата Азис и топмоделът Галена Димова – носителка на титлата Мис България-Вселена. Двамата играят влюбена двойка и имат доста горещи кадри в леглото.

„Мен никога не ме е бивало по любовните сцени. Знам, че всичко е само за пред камерата, но все пак се притеснявам какво ще каже жена ми след това и никога не мога да се справя както трябва с такива задачи. Ето защо предпочитам тези роли да се играят от други хора.“, откровено сподели хитовият изпълнител.

„В „Искам да ме чувстваш“ участват две изключителни личности. Азис, когото аз много обичам не само като колега, но най-вече като мой близък приятел и за когото каквото и да кажа ще е малко, се съгласи да изиграе ролята и за пореден път доказа, че е уникален артист. Галена Димова, която пък е една от най-красивите жени в Българя и сигурно помните, че преди години се снима в моя клип „Не заслужавам“, сега отново взе участие в мой проект и съм много щастлив от този факт. Много съм благодарен на двамата! Справиха повече от отлично!“, не пести суперлативи Големия Тони.

Един от най-въздействащите моменти във видеото е кадърът във финала, в който Азис проронва сълза. Самият той признава, че това не е игра за пред камерата, а напротив – тази песен наистина му въздейства много силно и всеки път, когато я чуе настръхва и бива връхлетян от силни емоции.

Друга любопитна подробност за лентата е, че в нея участва и малкият син на Тони Стораро – Емо. Във видеото той се изявява като китарист. По всичко личи, че ще последва стъпките на звездния си баща и по-големия си брат и също ще се отдаде на музиката. Освен него в клипа се появяват и други близки приятели на певеца - клариентистът Сали Окка и Пачо от Кристали.