В последните дни на старата година Тони Стораро поднася подарък на почитателите си под формата на нов сингъл, озаглавен „Мъртва си за мен”, който е подкрепен и с ефектно видео.

Тони избра да заложи именно на тази песен, защото по някакъв начин я чувства много близка.

„Изключително много ми допадат парчета с разтърсващи, драматични текстове. Може и да не е много празнично, но пък като се замислим, нима раздели не стават на Коледа и Нова година? За мен по-важното е, че думите разказват една много човешка, много истинска история и вярвам, че именно това ще докосне сърцата на хората.”, аргументира се звездата на Diapason Records.

В част от кадрите на Тони Стораро партнира сексапилната красавица Елена Рашева. Атрактивната брюнетка е носителка на титлата Кралица на България 2010 и е представяла страната ни на престижния международен конкурс Queen of the World в Германия.

20-годишната хубавица, демонстрира не само перфектна визия, но и чудесни актьорски умения пред камерата.

Ели признава, че за нея е голямо удоволствие да се снима в проект на един от най-популярните изпълнители на съвременната музикална сцена и не крие, че е особено развълнувана от срещата си с Големия Тони, тъй като му е заклета почитателка от години.

Видеото „Мъртва си за мен” е режисирано от Людмил Иларионов-Люси.