Тони Стораро получи неочаквана изненада - кларинетистът Сали Окка му подари песен по негова музика и аранжимент.

Парчето е озаглавено "Специален поздрав" и видеореализацията му може да бъде гледана от днес в ефира на Фен ТВ.

Интересното е, че в проекта пее не само звездата на Diapason Records, но и музикантът. Сали Окка е познат с виртуозните си изпълнения на кларинет и атрактивното си сценично поведение, но сега той се изявява и като певец.

"Със Сали Окка се познаваме от много години. Често се изявяваме заедно на една сцена, той свири в много мои песни и преди всичко сме много добри приятели. За първи път обаче правя негово парче. Всъщност песента ми е подарък от него, за което много му благодаря" - сподели Човека-глас.

Текстът на "Специален поздрав" е дело на Диян Георгиев. "Песента е много весела и се надявам, че хората ще се забавляват и ще танцуват на нея по заведенията" - каза хитовият изпълнител.

Тони Стораро обясни, че залага на видеореализаця, която представя истинската атмосфера в нощно заведение. "С режисьора Людмил Иларионов - Люси искахме да покажем как хората купонясват в действителност, в реална обстановка, а не да използваме статисти и да имитираме парти" - сподели звездата на Diapason Records.

Певецът обеща, че ще спази обещанието си да работи по-активно тази година и съвсем скоро ще зарадва почитателите си с друг интересен проект и чисто нов клип, пише signal.bg.