Дългоочакваният дует на Тони Стораро и Зафирис Мелас – „Приятели“ вече е факт.

Международният проект, продуциран от Diapason Records, има и видеоклип, заснет във формат 4К ULTRA HD, който се върти от днес в ефира на ФЕН ТВ.

Талантливите изпълнителите заложиха на парче по музика на турския композитор Adem Gümüşkaya. Текстът е дело на Дони Василева, a аранжиментът – на Даниел Ганев. Записите са осъществени в популярното гръцко студио Lyricon, под вещото ръководство на Бабис Халкидис. В това студио са записвали едни от най-големите звезди на гръцката сцена и именно там са създадени множество хитове.

Лентата „Приятели“ е заснета на полуостров Халкидики в Гърция във формат 4K ULTRA HD. Режисурата е поверена на Front Line Cinema.

Тони Стораро е особено доволен от общия проект със своя любим изпълнител Зафирис Мелас и няма търпение да чуе реакциите на феновете.

„Мисля, че се получи една много хубава песен, със стойностен текст, който разказва за истинските неща в живота – за любовта и приятелството. Вярвам, че много хора ще се открият в нея.“, сподели Човека-глас.

„Надявам се песента и видеото да допаднат на почитателите на хубавата музика не само в България, но и в Гърция.“, допълни още той, пише signal.bg.