Сърцераздерателна балада предлага на меломаните навръх 14-ти февруари талантливата изпълнителка от каталога на Диапазон Рекърдс.

Проектът вече се завъртя в ефира на Фен ТВ, а видеото е достъпно в официалните канали на медията в You Tube и Vbox7.

„Песента е за всички, които обичат, но поради една или друга причина любимият им човек вече не е до тях“ – коментира Веселина. Тя споделя още, че текстът не разказва лична история – в личния си живот е щастливо обвързана. Но добавя, че не винаги можеш да празнуваш Деня на влюбените с човека, когото обичаш. Затова подарява тази балада на всички, които ще прекарат 14-ти февруари без половинка.

„Любовта е прекрасно чувство. От нея обаче може и много да боли. Надявам се „Ще те помня“ да докосне всеки, преживял подобна мъка.“ – казва певицата от ефира на Фен ТВ.

Видеото към „Ще те помня“ е първият зимен клип на Веселина. Досега изпълнителката винаги е залагала на лятни клипове, когато е снимала на открито. Този път обаче тъжната история в текста се подсилва от красивата снежна картина.

„С продуцента ми Ненчо Касъмов решихме, че тази идея подхожда много на песента и смятам, че външните кадри са се получили много добре“ – коментира изпълнителката.

Вътрешните кадри са направени в шоурума на Zona for Home. От мебелната къща затварят цял етаж, за да могат Веселина и екипът ѝ да заснемат и предадат емоцията на целия проект – любов, която е до живот.