Феновете са категорични – Яница отново успя да оправдае очакванията им и дори да ги надмине с най-новия си проект.

Той е озаглавен “Изкушение“ и вече може да бъде гледан в официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – PlanetaOfficial. Появата му бе дългоочаквана, а положителните отзиви заваляха буквално минути след премиерата:

“Заслужаваше си чакането! Браво на Яница, добър проект!“, “Поздравления, уникална песен и клип, най-накрая нещо различно от комерсиалните еднодневки!“, “Яни, това е най-добрата ти песен, момиче! Направо ни разцепи! Най-после истинска музика! Благодаря ти, жестока тупалка изкара!“, “Попадение в десятката! Тотален хит, заслужаваше си чакането и оправда очакванията ни, дори ги надмина”, “Поздравления, за пореден път за Яница, която в последните години няма слаба песен“, “Страхотна песен, грабна ме от първото слушане”, пишат меломаните.

За “Изкушение“ Яница се довери на Diamond Beat Production за музиката и аранжимента и на Росен Димитров и Анастасия Мавродиева – за текста. Режисьор на видеоклипа е Георги Марков. Яница отново не изневерява на провокативната линия, която следва в последните години и показва горещ сексапил. За своя стайлинг тя обедини идеи с Панче Димитриев /стил/, Васил Петровичин /коса/, Цецо Андреев /грим/. Заедно с реализацията на клипа певицата засне и атрактивна фотосесия с фотографа Георги Малев.